Purple Girl ^^,


Nur Ayuni Bt Mohd Azlan
sweet 16
22/12/1998
Perak,Malaysia
single mingle


pengalaman EXAM EXAM EXAM ~dh abesss daa~
Wednesday, October 26, 2011 | 10/26/2011 | 0 Comments
~Assalamualaikum~
HAPPY DEEPAVALIiiiiii
HAPPY DEEPAVALI
DEEPA VALI
and 
VALIVALI DEEEEPAVALI
To All Indians on the world~
<<apa yg aq merapu nii>>
ahh wat eber



1~EXAM
hye semua lama x jumpa?yea kea?ntoh???? wokeyh
hui semua2 .. nk tau x2?saya sngtttt GEMBIROO nk tau knapa?sbb saya bru jea lps EXAM yg sngt WEDL tau ka apa tuu? ok nii maksudnya WHATEVER DOUBLE LOSER  ayt bbru tuu hehe..yea kea?ahhax EXAM kali nii susah siottt tambah2 lagi PAPER 2 yg suka memerah2 OTAK bagi mengeluarkan minda anda yg dh lama terperam tuu? ahhax...nk tau kenapa susah ?bak kata NABIL--->lu pikiiiaqq la sendiri hehe...KkKk..saya start periksa 17/10~isnin~ first2 dtg skolah seperti biasa la...lpk2 dkt kaki lima then gi tempat biasa BELI AIR MINERAL 50 SEN asyik2 muka yg sama kan Zati Zafy..bak kata pakcik kantin dlm hati..cehh tau uhh haahx rsa2 je la +esh2ari2 org yg sama ja beli air meluat dh aq tgk..x dak ka bdk2 yg cute skit dari nii+ hahax memandai jea aq ni.

lps beli air kitorg2 GSG naek atsss pokok?ahhax x2 bkn2 kitaorg2 naek tangga masuk klas..klas yg tersngt2 lawa di dunia~wahh++pas2 kitaorg2 pilih tempat duduk..kami/kitaorg2 dduk at blkang-akhir2 blkang-boleh dikatankan...then dduk2 termenung*takott*pas2 yg aq nii takott nk peksa and takot MAMAT2 3 ORG YG BOLEH THN KACAK UHH dduk blkang kitaorg--
pas2 dlm 15 minit kemudian uhh...ada pelajar2 india boy dduk sebelah aq..uhh alhamdulilah..tapi2 blkang aq kosong?waa..takot lagi..pas2 5 minit lebih camtuu ada 2 org india gurlzss mai dduk blkang aq..uhh slmat aden..then aq bca2 la buku-dh nk peksa bru bca buku esh2- pas2 tetiba MAMAT2 3 ORG YG BOLEH THN KACAK UHH sudah melangkah kan kaki mereka ke dalam klas...waa...aq jeling2 ja tgk dorg...ahahx then..dorg mai lalu2 tempat aq..nk tau x dorg wat apa? 2 dari 3 org jejaka uhh gi amek beg2 pelajar indian gurlzss uhh gi letak dkt tempat laen..esh2 aq dh menyampahh dh*WTF* tgk2 dorg nk dduk at tempat indian gurlz uh 

kiranya dorg dduk at blkang kami arr..waa MENYAMPAH okeyhh start dh nk peksa nii...ada la slh sorg 3 org jejaka uhh mai at aq..dgn tergedik2..kaki bergoyang2 sambil berckp dgn aq. mcm nii---->weyy..yuni yuni yuni nk pinjam pemadam2 eh2 pengasah pengasah2..tergedik2 MELUATT aq then aq ownn kasi arr..time uhh cam biasa ja peksa...ari keesokkannya time peksa memey x leyh nk focus...
MAMAT2 3 ORG YG BOLEH THN KACAK UHH sudah buat HALLLLL yg blakang aq uhh capital Z dok tendang2 kerusi aq start exam arituhh sampai la exam yg terakhir nii... and satu lagi dorg2 suka buat sampah...nk tau tak sampah apa?? bestt woo sampah uhh...ada HUJAN BATU>>SALJI>> dorg2 baling2 kertas..kena tut tap tut tap dkt kpala aq...skali nk balekk uhh waaa..chantekk sunggoh permandangan lantai dkt klas ku~abes bertaburan HUJAN BATU>>SALJI>> and sama jugak dgn hari exam2 yg laen...

bersambung----------->>last exam<<

kkk arr bye...dh x larat aq....menaip byk2 nii...
assalamualaikum






Older Post | Newer Post


Copyright All Right Reserved | Blogskin by sigadespurple