Purple Girl ^^,


Nur Ayuni Bt Mohd Azlan
sweet 16
22/12/1998
Perak,Malaysia
single mingle


Kehidupanku pada tahun 2012
Saturday, February 04, 2012 | 2/04/2012 | 0 Comments





hye2 you allzss~ sekarang yuni nak cerita pasal kehidupan yuni dalam no.2 pada tahun 2012

firstly :~ tahun ni tahun 2012 kann2???
2. tarikh lahir ayuni 22/12/2012 #chantekk arks no uh? haha
3. tahun ni ayuni dekat sekolah menjadi budak tingkatan 2 ahha #tuadahkan?
4. kebetulan dekat sekolah ayuni dapat duduk kelas no.2 ahah kelas 2 AKADEMIK 2 #bdkpandai2 haha
5. nak tau tak2?? tahun lepas keputusan peperiksaan akhir tahun ayuni dapat no.12 dari 34 :p #bijak kan2?
6. ayuni dapat hadiah birthday dari kawan2 yuni.. 2 hadiah ja haha #tenzss friendzs~
7.dalam FB plak.. friends ayuni ada dalam-dalam 2 ribu lebih haha
8. dalam no.kad pengenalan ayuni banyak yang no.2 ahha dalam 5 no.2 :p
9. anddddd.... ayuni suka sangat dengan no.2 nihh !! haha korang suka no brapa? cer citer~

yang tu je la kot... kehidupan ayuni dalam no.2 pada tahun 2012 nihh~
ayuni rasa2la kan  pada tahun ni SAYA SANGAT BERTUAH haha cehh bangga jap! 
harap ayuni periksa pon dapat no.2 amin2... tapi yang sedihnya.. ada lhaa orang-orang.. yang tak berapa orang ? cakap yang pada tahun 2012 dunia akan KIAMAT?? tol ke? tapi siyess ayuni tak percaya~ sbb macam mana dorang2 boleh tahu? sedangkan nabi muhammad SAW pun tak tahu?

kk lah takat tu je la kot.. yang yuni nak kabare buybye~
+assalamualaikum+

SALAM MAULIDUR RASUL!!!

and 

HAPPY NEW YEAR 2012!!! 
sorry lambat wish~










Older Post | Newer Post


Copyright All Right Reserved | Blogskin by sigadespurple