Purple Girl ^^,


Nur Ayuni Bt Mohd Azlan
sweet 16
22/12/1998
Perak,Malaysia
single mingle


Bosan ? Padan Muka !
Wednesday, November 13, 2013 | 11/13/2013 | 0 Comments


ello elibaldi, nak tahu tak ? nak tak ? tak nak tak ? jeng..jeng.. sebenaqnya aku nak habaq mai yang siyess lepas habis PMR nih aku bosan gilossss bukan gila ye ? cikgu kata lepas PMR nih nak terjun bangunan terjun lah. Macam best jea, macam best jea, macam nak dapat dosa jea, teringin jugak aku nak terjun bangunan nih tapi dengan menggunakan tali lah ye ? not terjun macam nak terjun kolam renang ye? berapa kali ye dah aku nih ? haha.

lepas PMR nih aku tak tau nak buat apa, pergi sekolah sembang mambang dengan mambang and abang-abang eh ? haha. Aktiviti yang cikgu buat pon macam entah apa-apa entah. Duduk kat rumah bosan macam tu jugak, dah lah tiap-tiap pagi duduk seorang or kena mengasuh adik kea sebab tak pergi sekolah. erm. kerja aku mengadap komputer jea, tak mengadap komputer tengok tv,tak tengok tv tidoqq dan sewaktu dengannya tak pun kemas rumah yea ker nih ? haha.

Anyway, gue sedang rasa bersalah, pasgah nih. Because I telah menzalimi hati seseorang. Oh Tidakk !  the relationship between the A and the labu sayong is decrease. I'm so sad. Aku masih tertanya-tanya kenapa kau bersikap sedemikian kepada ku ? I miss U taw dak ? Okayh but now, saya mengerti. Kamu buat-buat magnet dengan orang lain, supaya kamu dapat bikin gue panas saja. ! Padan Muka !  haha.

Lastly, setelah sekian lama kau dan aku menyepi, kau kembali mengur ku. I'm so happy ! walaupun sebentaq saja. I'm so sorry. Saya tak bermaksud nak buat awak sedemikian.I know you frust !. Hmm Tapikan tapikan .Hope awak faham apa yang telah saya kirimkan daripada muzik itu ye? . Byeee. Assalamualaikum..kum...kum



#aku tak faham apa ku story nih :p
(20 markah) :p 




Older Post | Newer Post


Copyright All Right Reserved | Blogskin by sigadespurple