Purple Girl ^^,


Nur Ayuni Bt Mohd Azlan
sweet 16
22/12/1998
Perak,Malaysia
single mingle


kisah lagu di blog.....
Saturday, August 09, 2014 | 8/09/2014 | 0 Comments
lamanyoss tak melawat blog nih, orait but now aku nak story sikit pasai lagu yang sedang dimainkan di blog aku nih, inilah lagu peberet guwa. aku saja jah letak lagu nih, kasi orang yang melawat blog aku nih dilayan oleh perasaan jiwang melewang melayang haha. aku setat jatuh cinta dengan lagu nih masa tahun lepaih lagi, sebelum lagu nih pemes. First time dengar lagu nih masa sebelum nak tidoq, dengar lah radio Hot FM tetiba lagu nih dimainkan. aku pun dilayan perasaan. elok sangat lah sebab time tu tengah sadisss dengan seseorang. lagu tu dimainkan plak an, memang saja jah radio tu mainkan lagu tu, kena tepat kat aku plak uh. hampagass tol. Lepas lepas dengar lagu tu, terus searching lagu tu kat youtube, ulang punya lah banyak kali and sampai download lagu tu buh dalam fon haha. hari-hari aku dnegar. punya lah tak bosan aish-2. dalam duk sedih tu ada jugak happynya. tapikan lagu tu macam kasi petunjuk jea kat aku. aku tersuka lagu tu kan then tak lama lepaihh tu kejadian yang sama yang tersirat dalam lirik lagu tu kena sebijik kat aku hahaha. alangkah pahit manisnya madu sepah dibuang. peribahasa apakah ini ? '-' tapi apakan daya orang tak sudiii... *lirik lagu* . ok ok kesimpulannya apapun yang terjadi, aku memang suka lagu nih . pandai kumpulan Papinka nih tulis lirik lagu tu. bestt ! and lagu yang aku minat tu lah dah pemess sekarang, tak caya tekan nih ---> Papinka-Masih Mencintainya . Jumlah orang yang tonton video klip lagu tu 14 *** *** kot ! Daebak ! . BTW lagu lagu indon semuanya best ! haha. ok setakat nih jah cerita gue. salam sejahtera. and salam salam salam wassalam.





Older Post | Newer Post


Copyright All Right Reserved | Blogskin by sigadespurple